Despre noi

REKOL ELECTRIC SRL

REKOL ELECTRIC SRL a fost inregistrata in februarie 2003. Domeniul principal de activitate este productia de colectoare pentru motoare electrice de curent continuu si alternativ folosite in industrie si transport urban sau feroviar .

Datorita solicitarilor venite din partea beneficiarilor am dezvoltat si productia de sisteme , suporti si casete portperii pentru orice tip de motor electric . De la an la an am cautat sa aducem un plus de calitate produselor si serviciilor noastre . Experienta acumulata in toti acesti ani ne permite sa raspundem oricarei solicitari venite din partea beneficiarilor , oferind solutii constructive optime pentru funtionarea eficienta a masinilor electrice.

De la an la an am cautat sa aducem un plus de calitate produselor si serviciilor noastre . Experienta acumulata in toti acesti ani ne permite sa raspundem oricarei solicitari venite din partea beneficiarilor , oferind solutii constructive optime pentru funtionarea eficienta a masinilor electrice.

Calitatea produselor noastre este data si de materialele de cea mai buna calitate folosite , importate din Uniunea Europeana si S.U.A . Acest lucru a condus la dezvoltarea unor colaborari de durata cu parteneri importanti din industria romaneasca .

Va asteptam sa apelati la serviciile noastre .